Wie is Hilde?

Covali - Hilde Lipkens

No-nonsense en hands-on.

Zo kan je me omschrijven.

Ik benoem de dingen zoals ze zijn. Ik zeg misschien niet altijd wat je wil horen, maar wel wat je moet horen.

Van daaruit ga ik op een resultaatgerichte manier aan de slag. Met focus op jouw doelstellingen en passend binnen de cultuur van je bedrijf.

Op een open maar respectvolle manier. Mensgericht. Ook dat staat centraal in mijn aanpak. Ik geloof immers dat mensen maar in beweging komen en dat dingen veranderen, wanneer er draagvlak is. En dat draagvlak krijg je nu eenmaal makkelijker als je de belanghebbenden betrekt in je proces, hun input waardeert.

 

Mijn brede HR-ervaring in zowel kleine als grote bedrijven, in de privé en in de openbare sector, als medewerker en als manager brachten me inzichten bij die ik vandaag integreer in mijn strategische benadering van het HR-gebeuren. Door de zaken niet gefragmenteerd te bekijken maar samen te brengen in een logisch en onderbouwd geheel, ben ik ervan overtuigd dat er een sterk verhaal geschreven kan worden dat maakt dat jij samen met jouw mensen de vooropgestelde doelstellingen kan bereiken binnen de juiste organisatiecultuur.

Doordat ik mijn opleiding als arbeids- en organisatiepsycholoog (KULeuven 1994) combineer met deze ervaring én mijn praktijk als coach, slaag ik erin situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken en samen te brengen tot een werkbaar iets.

Ik startte Covali op omdat ik weet dat ik met mijn kennis en ervaring anderen wezenlijk kan helpen bij de groei van hun organisatie of in hun persoonlijke groei en zo ook meer voldoening uit mijn eigen professionele leven kan halen. De goesting om trajecten te begeleiden die het verschil kunnen maken, deed me de stap zetten naar het ondernemerschap. Hierbij heb ik een speciale voorliefde voor de KMO met een mentaliteit van ‘zeg maar Hilde’ en ‘pak maar aan’ want dat past het best bij wie ik ben.

Benieuwd hoe ik je kan helpen? Stel me je vraag!

Mijn visie op strategisch HRM

Gespecialiseerde partners

Wanneer de situatie daarom vraagt, werk ik graag samen met gespecialiseerde partners.

Team Zicht op Zee

Het team van Zicht op Zee is een krachtig samenwerkingscollectief van senior consultants om mensen, teams en organisaties in beweging te brengen. Je kan ons inschakelen voor in coaching, trainingen en begeleiding bij (verander)processen.

Job Design

Job Design is dé sparring partner voor ambitieuze professionals & mensgerichte organisaties die streven naar duurzame carrière ontwikkeling en werkbaar werk. Via onze loopbaanbegeleiding en career coaching, worden mensen designer van hun eigen carrière.

Logo Job Design

Testimonials

Kan ik jou helpen?

Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek waarin ik luister naar jouw vraag en we samen bekijken hoe ik jou kan verder helpen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de praktische minigids