Gratis HR tools

Opleidingsplanner

De opleidingsplanner loodst je op een praktische manier door een aantal relevante vragen om na te gaan welke de opleidingsbehoeften zijn op individueel, team of organisatieniveau. Je noteert ze in de planner en hebt meteen een manier om je opleidingsinvesteringen op te volgen!

E-book: minigids strategisch HR

Op basis van mijn opleiding als arbeidspsycholoog, mijn ervaring als coach en mijn dik gevulde rugzak uit mijn jarenlange ervaring in HR, ontwikkelde ik het strategisch ‘HR-wiel’. Het geeft mijn visie weer op de plek die HR in je organisatie dient te krijgen en hoe je dat aanpakt. In mijn minigids neem ik je graag mee op weg naar de top!

Persona

Weet je wie je ideale medewerker is maar breng je het graag visueel in kaart alvorens de arbeidsmarkt op te gaan? Een kleurrijke handige A4, de ‘persona’, helpt je hierbij.

Werkboekje ideale werknemer

Visualiseer je ideale medewerker en verhoog zo de kans op juiste reacties en een goede match met jouw organisatie. Medewerkers die passen binnen jouw waarden en cultuur zijn immers gelukkiger, presteren beter en blijven langer! 
Om je ideale medewerker te kunnen visualiseren, maakte ik een werkboekje dat je hier kan aanvragen. Maak je het liever visueel? Vraag dan de persona aan.

Checklist arbeidsvoorwaarden

Met welk aanbod haal je die ideale medewerker over de streep? Download de checklist arbeidsvoorwaarden en maak je voorstel nog sterker!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de opleidingsplanner

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de praktische minigids

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de persona

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het werkboekje

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de checklist arbeidsvoorwaarden