DE WEG NAAR HET ONDERNEMERSCHAP

Covali - Hilde Lipkens

25 jaar lang volbracht ik met passie en vuur mijn job maar opeens raakte dat vlammetje uitgedoofd. Ik wist niet meer waarvoor ik het deed, had moeite me elke dag opnieuw op te laden, had het gevoel dat ik op een ander spoor was beland en geraakte uiteindelijk uitgeblust. Men zegt wel eens dat de pijn groot genoeg moet zijn alvorens men gaat nadenken over wat men uiteindelijk wil en andere paden gaat verkennen. Ik kan je zeggen dat dat zo is. Eerst voel je je radeloos maar stilaan, en met steun van mensen die je dierbaar zijn, komt het inzicht. En zo besloot ik de uitdaging aan te gaan met het ondernemerschap. Ik ben vastbesloten te doen wat ik graag doe en waar ik goed in ben.

Vanaf het moment dat ik die knop omgedraaid heb, ziet alles er weer mooier uit. De goesting en de energie kwamen terug. Opeens zag ik weer perspectieven en voelde ik me klaar om er weer in te vliegen.

Als HR-consultant zal ik bedrijven ondersteunen in het vormgeven van hun HR-beleid, het opstarten en uitwerken van projecten en mogelijk ook in de uitvoering van het dagelijkse werk. Ik ben er voor organisaties die de talenten van hun medewerkers optimaal willen benutten. 

Daarnaast voltooi ik dit jaar mijn opleiding tot loopbaancoach en zal ik vanaf januari 2020 werknemers begeleiden in hun zoektocht naar zichzelf en de ideale job. Ik help hen de regie over hun leven en hun job terug te vinden.

Ik ben er klaar voor om deze nieuwe uitdaging samen met jullie aan te gaan! Wil je meer weten over wat ik precies voor jou of je organisatie kan betekenen? Neem even contact met me op.

Covali
Hilde Lipkens
+32 475 60 09 78

Deel dit bericht

Lees ook ...

Mentale gezondheid en welbevinden op het werk in België: 5 leerpunten en to do’s!

Recent volgde ik een webinar omtrent mentale gezondheid en welbevinden op het werk in België. Een webinar naar aanleiding van een grootschalig onderzoek van Indeed in het kader van werken aan welzijn. Blij dat ik het volgde want sommige cijfers spraken regelrecht tot de verbeelding! Het geeft maar aan hoe belangrijk werken aan welzijn is en welke gevolgen dit kan hebben als je het niet doet. De moeite om verder te delen vond ik. Mijn visie en tips krijg je erbij:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de praktische minigids