HOE KRIJG IK HELDER WAT IK VAN MIJN MEDEWERKERS VERWACHT?

➡ Je wil groeien met je zaak maar weet niet goed welke profielen je hiervoor moet aantrekken?

➡ Of je weet het wel in grote lijnen, maar krijgt het niet vertaald naar de praktijk?

➡ Of je hebt het gewoon zelf veel te druk om dit allemaal in kaart te brengen?

❗ Lees dan even de getuigenis van Switch4U en wat ik in dit verhaal voor hen kon betekenen:

‘Wij hebben Hilde leren kennen in de drukste periode die we hebben meegemaakt sinds de opstart van Switch4u. Eén telefoontje was genoeg waarna Hilde de urgentie begreep en onmiddellijk actie nam en klaar stond om ons te helpen. Energie is waar wij goed in zijn en alles wat daarvan afwijkt was op dat moment bijzaak.

Na de eerste kennismaking was voor Hilde echt duidelijk wie we zijn, waar we voor staan en waar we naartoe willen. Groei door ambitie maar ook door noodzaak. Zonder al te veel worden eraan vuil te maken wist Hilde hoe wij in het bedrijf staan, wat onze waarden zijn en welke mensen er bij ons passen. Heel onze ambitie neerpennen hadden we zelf niet beter kunnen doen. De juiste profielen in kaart brengen en alles tot een match brengen is voor ons een enorme ontlasting geweest en het belangrijkste van alles: het was er knal bovenop.’

???? Slaap jij ook beter als je eindelijk weet welke medewerkers je nodig hebt voor je verdere groei?

❗ Wacht dan niet langer en laat ons dit samen in kaart brengen!

Neem contact of download alvast mijn minigids strategisch HR!

Deel dit bericht

Lees ook ...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de praktische minigids