DIENST-VERLENER VOOR DE KMO-PORTEFEUILLE

We kunnen met enige trots zeggen dat Covali vanaf 22 januari 2020 geregistreerd werd als dienstverlener in het kader van de KMO-portefeuille. Zo kunnen wij onze klanten bijstaan met financiële steun van Het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen, en dit voor zowel opleidingen als voor het verlenen van advies.

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid waardoor jij – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van jouw onderneming verbeteren. Concreet zijn dit opleidingen en adviezen zoals bijvoorbeeld een communicatietraining voor jouw personeel of een actieplan opstellen voor het onthaal van nieuwe medewerkers, het uitwerken van een rekruteringsstrategie, opstellen van functie- en competentieprofielen, projecten rond teamwerk, advies inzake het HR-beleid,…

Dat betekent concreet dat jij als onderneming met zetel in Vlaanderen een subsidie van 20% tot 30% krijgt op de door ons gegeven opleidingen of de door ons verstrekte adviezen.

Ons registratienummer voor de pijler ‘opleidingen’ is DV.O237397 en voor de pijler ‘advies’ DV.A237398. Hier vind je meer informatie.

Deel dit bericht

Lees ook ...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de praktische minigids